Селищний голова Віктор Коваленко привітав учасників і переможців місцевого та обласного етапів фестивалю «Лідер року – 2021»

Фестиваль був присвячений Дню місцевого самоврядування і проходив 10 грудня у обласному Палаці дитячої та юнацької творчості. Його програма передбачала конкурси візитівок «Лідери нашої громади» та «Найкращий лідерський проєкт», імпровізовану презентацію своєї лідерської позиції. Золочівщину представляла команда лідерів асоціації дитячих та юнацьких організацій "ДІЯ" на чолі з ученицю КЗ «Золочівський ліцей №3» Софією Балюк. За оцінками журі, наші дівчата показали найкращий результат у командному та сценічному виступах, набравши найбільшу кількість балів.

«Разом радіємо ще одній перемозі – вже четвертий рік золочівські школярі тримають перші позиції в обласному конкурсі. Це результат дружної, професійної роботи всієї команди – батьків, педагогів, методистів і, звичайно ж, наших неперевершених, найталановитіших і найкреативніших лідерок. Я впевнений, на цих дітей попереду чекає багато життєвих перемог, а ми створюємо належні умови для розвитку, аплодуємо і пишаємось ними вже сьогодні», - прокоментував події Віктор Миколайович. Очільник громади вручив учасникам і переможцям грамоти і пам’ятні подарунки, а директорці Будинку творчості Вікторії Артеменко передав системний блок для студії звукозапису. Нікого з присутніх у залі не залишили байдужими виступи вихованців закладу.

Бажаємо, щоб цей чудовий, піднесений настрій залишився з нами надовго!

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.