ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РОЗКЛАД ДЛЯ УЧНІВ

Щоб не допустити незворотних втрат у освіті, уже з 14 березня освітній процес у більшості регіонів буде відновлений. Він буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання. Для зручності організації цього процесу для великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад bit.ly/3I05Qup.

"У найскладніший для країни час ми спільно з партнерами об’єднали всі сили та ресурси, щоб кожен мав доступ до освітнього процесу. Ми розуміємо, що багато дітей майже постійно перебувають в укриттях, а багато хто вимушений був евакуюватися від жорстокої агресії рф. Ми маємо продовжувати освітній процес принаймні у тих регіонах, де це можливо і безпекова ситуація дозволяє. Наразі ми рекомендували розпочати навчання у дистанційному форматі й підготували для цього певні інструменти", – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Інтерактивний розклад містить посилання на матеріали з різних ресурсів (Всеукраїнська школа онлайн, телеуроки, підручники тощо) для предметів згідно з календарно-тематичним плануванням.

Докладніше: bit.ly/3w6G99f

#ЗагальнаСередняОсвіта #ВсеукраїнськаШколаОнлайн #ДистанційнеНавчання #ВсеукраїнськийОнлайнРозклад

Кiлькiсть переглядiв: 67

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.