Дорогі випускники!

Дорогі випускники!

Закінчення школи – один із яскравих моментів у житті, що запам’ятовується назавжди та ніколи не повториться. Це мить, коли закінчується безтурботне дитинство й починається відповідальне доросле життя. На жаль, на вашу долю випало найстрашніше випробування – війна. Вона зруйнувала ваш перший дорослий світанок, відмінила випускний вальс, викрала батьківський рушник на щасливу дорогу, опалила юність…

Кожен українець робить свій внесок у перемогу! Усі ми об’єдналися в боротьбі з ворогом. . Але незабаром ви станцюєте Вальс Перемоги на головній площі рідного селища! Ви збудуєте іншу країну – вільну, незалежну, сильну та незламну. Ви є цвітом найкращої нації – випускники 2022 року.

Відпускаючи вас у доросле життя, вірю в вашу щасливу долю. Попереду – нові можливості та перспективи! Любіть, цінуйте те, що маєте: життя, батьків, рідне місто та Батьківщину. Пам’ятайте тих, хто дав вам якісні знання, розвивав творчі здібності, навчив відстоювати свої переконання, озброїв безцінним досвідом, який обов’язково стане в нагоді в майбутньому. Хай у цьому житті буде багато успіхів, цікавих людей, звершень, досягнутих цілей і можливостей для розвитку. Бажаємо зробити правильний вибір професії, відбутися в кар’єрі, стати щасливою та гідною людиною.

Віри та впевненості у завтрашньому дні. У добру путь!

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.